Nyárköszöntő bográcsozás elnökcserével Gyöngyösön

Mátrafüreden köszöntötte a nyarat a Mátra Lions Club, amelynek július elsejétől új elnöke lesz dr. Fűköh Levente személyében.

Kósa László leköszönő elnök hívta össze nyárindító bográcsozásra a Mátra Lions Club tagjait, akik Mátrafüreden vettek részt egy jó hangulatú, közös délutánon, amelynek elsődleges célja a csapatépítés volt. A Mátra Lions Club tavaly októberben egyszerre tizenkét új tagot avatott, akik már tevékenyen részt vettek a klub legutóbbi jótékonysági akcióiban: az Ukrajnából menekülők, valamint a cukorbetegek és a vakok, gyengénlátók megsegítésére rendezett élelmiszergyűjtésen, illetve a jótékonysági vacsoraest megszervezésében, amelyre a pandémia óta először nyílt lehetősége a gyöngyösi Lions-egyesületnek.

Nyárköszöntő bográcsozás Mátrafüreden

A Mátra Lions Club nemrégiben tisztújító közgyűlést tartott, amelyen a tagok dr. Fűköh Leventét választották meg a szervezet új elnökének, ő július elsejétől tölti be tisztségét.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba