Két tonna élelmiszert sikerült gyűjteni Gyöngyösön

Közel két tonna tartós élelmiszert gyűjtöttek a Mátra Lions Club és a Gyöngyösi Kézilabda Klub aktivistái Gyöngyösön. Az adományokat rászorulókhoz juttatják el: az ukrajnai háború elől menekülők, vakok és gyengénlátók, cukorbetegek, illetve rászoruló gyerekek kapják majd a csomagokat.


Első alkalommal fogtak össze az oroszlánok és farkasok Gyöngyösön, azaz a Mátra Lions Club és a Gyöngyösi Kézilabda Klub aktivistái, hogy tartós élelmiszereket gyűjtsenek rászorulók részére. A két szervezet az ukrajnai háború elől Gyöngyösön elszállásolt menekülőket, a vakokat és gyengénlátókat, a cukorbetegeket, illetve a rászoruló gyerekeket kívánta segíteni.


Az élelmiszergyűjtés április 2-án, a HE-DO B. Braun Gyöngyös - Telekom Veszprém kézilabda-mérkőzésen vette kezdetét, majd a Pick Szeged elleni meccsen zárult. A köztes időszakban a két szervezet aktivistái Miss Moddal kiegészülve a gyöngyösi TESCO üzletsorán várták az adományokat. Végül közel két tonna tartós élelmiszert sikerült összegyűjteniük, amit karitatív szervezetek bevonásával juttatnak el a rászorulókhoz.


Az élelmiszergyűjtéshez a következő cégek csatlakoztak: B. Braun Magyarország, HE-DO, JP Auto, Kedvenc Kereskedőház, K&V, Detki Keksz, Magyar Kézilabda Szövetség, Telekom Veszprém, Pick Szeged.


Mindenkinek köszönjük, aki hozzájárult az élelmiszergyűjtés sikeréhez!

Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba